Postwalterismus - Берлин

Изложбата Postwalterismus беше одржана во периодот помеѓу 16.11.-29.11.2014 година во Прима Центар Берлин во Берлин, Германија. LifeStyleFactory се појави како дел од учесниците. Во време од две недели во галеријата беа изложени 18 модели на мебел, 6 тањири со дизајн испириран од македонскиот традиционален вез и промотивно видео. Изложбата наиде на голема посетеност од страна на германската публика.