MUSE Chair

Парче мебел што секогаш ќе даде поинаков изглед. Составена е од три дела, еден основен за корпусот и два идентични делови за потпирачите за раце кои исто така имаат улога на носачи. Главна карактеристика е заоблената линија на потпирачите за раце. Начинот на кој нежните кривини продолжуваат и завршуваат со остар завршеток ја даваат потребната софистицирана нота.